Søg
Filters

Outdoor

Vores outdoor side er til dig, som bruger din hund ude i naturen, og derfor finder vi kun produkter som vi selv står inde for.

Her findes alt fra redningsveste, lys til hunden, høm høm poser og meget mere, alt i en rigtig god kvalitet. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Ruffwear Front Range sele

God justering for optimal pasform.
399,00 kr.

Pose dispenser

Dispenser formet som kødben
12,00 kr.

Sikkerheds sele

Sikre din hund i bilen
99,95 kr.

Coolpets Vandfontæne

God til varme dage.
199,95 kr.

Karen Pryor Godbidstaske

Godbidstaske med smæklukning.
159,00 kr.

Hundesnor.

En hundesnor kræver den er i en god kvalitet og har flere muligheder for længde. Det bruges når hunden skal bindes til stativet uden for butikken så snoren er kort. Derudover er hundesnoren med altid, og bliver brugt mange gange om dagen. Så kvaliteten er afgørende for hvor længe den holder. Vi importerer hundesnorer fra MR kopple i sverige. Hundesnorerne er håndlavet og fåes med en gummi expander der modvirker de ryk der kommer fra hunden hvis den trækker. HUndesnoren med expander er rigtig god til størrer hunde.

 

Hundehalsbånd.

Hundens halsbånd sidder på hunden altid. Så derfor er kvaliteten vigtig og materialerne hundehalsbåndet er lavet af. Vores hundehalsbånd er forert med neopren for at der behagelige at have på for hunden. Der er med refleks så det er med til at gøre den mere sikker og tydelig i trafikken.

 

Hundemad online

Vi ved hvor vigtigt de er med hundemad og kavaliteten er i orden. Det betyder at hunden har det bedre og deres maver fungerer. 

Efter 15 års erfaring og med vores egne 4 hunde vil vi kun bruge det bedste.