Søg
Filters

Hundeskål

Hundeskåle i god kvalitet med gummifødder så hundeskålen eller vandskålen ikke glider på gulvet og giver problemer for hunden med at spise. 

Hundeskåle findes i flere faver og materialer, så der er noget for enhver. De fåes også i forskellige størrelser så der er både til små hunde og til store hunde.

Hvis hunden er blevet lidt stor, har vi hundeskåle speciet til hunde hvor de skal tabe sig. Der er i skålken indbygget "forhindringer" så det tager længerer tid at spise maden.

Til transport af hunden fører vi en skål der er specielt beregnet til kørsel. Den er lavet så vandet ikke løber over siderne.

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Royal skål - Hvid

Elegant og praktisk madskål.
89,00 kr.

Royal skål - Sort

Elegant og praktisk madskål.
89,00 kr.

Ruffwear Trail runner

Praktik lille vandskål til turen
149,95 kr. 50,00 kr.

Slow eating skål hvid

Slow-eat er til de hunde, der spiser meget hurtigt.
55,00 kr.

Slow eating skål sort

Slow-eat er til de hunde, der spiser meget hurtigt.
55,00 kr.

Vand & foderskål

Rejse madskål og vandskål i et. Vandskålen har "no splash", så vandet bliver i skålen selv om den står i bilen.
119,00 kr.

Kong TILTZ Small

En foderskål eller et aktivitetslegetøj. Man bestemmer selv.
115,00 kr. 99,00 kr.

Lick pad

Aktivering af den sjove slags.
49,00 kr.

Drikkeskål til flaske

Nem at have med overalt.
39,95 kr.

Hundesnor.

En hundesnor kræver den er i en god kvalitet og har flere muligheder for længde. Det bruges når hunden skal bindes til stativet uden for butikken så snoren er kort. Derudover er hundesnoren med altid, og bliver brugt mange gange om dagen. Så kvaliteten er afgørende for hvor længe den holder. Vi importerer hundesnorer fra MR kopple i sverige. Hundesnorerne er håndlavet og fåes med en gummi expander der modvirker de ryk der kommer fra hunden hvis den trækker. HUndesnoren med expander er rigtig god til størrer hunde.

 

Hundehalsbånd.

Hundens halsbånd sidder på hunden altid. Så derfor er kvaliteten vigtig og materialerne hundehalsbåndet er lavet af. Vores hundehalsbånd er forert med neopren for at der behagelige at have på for hunden. Der er med refleks så det er med til at gøre den mere sikker og tydelig i trafikken.

 

Hundemad online

Vi ved hvor vigtigt de er med hundemad og kavaliteten er i orden. Det betyder at hunden har det bedre og deres maver fungerer. 

Efter 15 års erfaring og med vores egne 4 hunde vil vi kun bruge det bedste.