Søg
Filters

Halsbånd

Hundehalsbånd der giver hunden en behagelig og god oplevelse samtidig med der er styr på den.

Vi fører hundehalsbånd fra MR Koppel i sverige som levere en uovertruffen kvalitet. Alle halsbånd fra MR Koppel er håndlavet i Sverige.

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Halsbånd - Sort

Halsbånd justerbar i nylon webbing
0,00 kr.

Ezydog Neo classic Small

Halsbånd lavet af kraftige materialer og let at rengøre.
159,00 kr.

Ezydog Neo classic Medium

Halsbånd lavet af kraftige materialer og let at rengøre.
169,00 kr.

Ezydog Neo classic Large

Halsbånd lavet af kraftige materialer og let at rengøre.
179,00 kr.

Hundesnor.

En hundesnor kræver den er i en god kvalitet og har flere muligheder for længde. Det bruges når hunden skal bindes til stativet uden for butikken så snoren er kort. Derudover er hundesnoren med altid, og bliver brugt mange gange om dagen. Så kvaliteten er afgørende for hvor længe den holder. Vi importerer hundesnorer fra MR kopple i sverige. Hundesnorerne er håndlavet og fåes med en gummi expander der modvirker de ryk der kommer fra hunden hvis den trækker. HUndesnoren med expander er rigtig god til størrer hunde.

 

Hundehalsbånd.

Hundens halsbånd sidder på hunden altid. Så derfor er kvaliteten vigtig og materialerne hundehalsbåndet er lavet af. Vores hundehalsbånd er forert med neopren for at der behagelige at have på for hunden. Der er med refleks så det er med til at gøre den mere sikker og tydelig i trafikken.

 

Hundemad online

Vi ved hvor vigtigt de er med hundemad og kavaliteten er i orden. Det betyder at hunden har det bedre og deres maver fungerer. 

Efter 15 års erfaring og med vores egne 4 hunde vil vi kun bruge det bedste.