Søg
Filters

Dækken

Siccaros tørredækkener er til alle hundeejere, som ønsker pelsen tør hurtigt og nemt. Nogle hunde elsker at svømme og plaske i mudderet. Andre hunde nyder en lang tur med leg og udforskning af en blød skovbund i regnvejr. De fleste hunde elsker det hele! Med et tørredækken til hunden bliver hverdagen nemmere – og renere – for både dig og din hund.

 

 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Siccaro Splash

Letanvendelig tørredækken
649,00 kr.

Siccaro Supreme Pro Bamboo

Max absorberingsevne
799,00 kr.

Siccaro Supreme Pro Elmwood

Max absorberingsevne
799,00 kr.

Siccaro Supreme Pro Granite

Max absorberingsevne
849,00 kr.

Siccaro Supreme Pro Sand

Max absorberingsevne
849,00 kr.

Hundesnor.

En hundesnor kræver den er i en god kvalitet og har flere muligheder for længde. Det bruges når hunden skal bindes til stativet uden for butikken så snoren er kort. Derudover er hundesnoren med altid, og bliver brugt mange gange om dagen. Så kvaliteten er afgørende for hvor længe den holder. Vi importerer hundesnorer fra MR kopple i sverige. Hundesnorerne er håndlavet og fåes med en gummi expander der modvirker de ryk der kommer fra hunden hvis den trækker. HUndesnoren med expander er rigtig god til størrer hunde.

 

Hundehalsbånd.

Hundens halsbånd sidder på hunden altid. Så derfor er kvaliteten vigtig og materialerne hundehalsbåndet er lavet af. Vores hundehalsbånd er forert med neopren for at der behagelige at have på for hunden. Der er med refleks så det er med til at gøre den mere sikker og tydelig i trafikken.

 

Hundemad online

Vi ved hvor vigtigt de er med hundemad og kavaliteten er i orden. Det betyder at hunden har det bedre og deres maver fungerer. 

Efter 15 års erfaring og med vores egne 4 hunde vil vi kun bruge det bedste.