Søg
Filters

PLATINUM HUNDEFODER

10. oktober 2016

Platinum Hundefoder

Menneskets bedste ven nedstammer fra ulven. Selv i dag, er hunde formet af de gener og instinkter deres forfædre havde, dette har også en indvirkning på deres kost

Hunde har brug for KØD - så simpelt er det. Bortset fra kød, har frisk fisk altid været en del af en hunds kost. Det er sådan vores hunde kan føre et stærke og sundt liv!

Med Platinum hundefoder vil din hund få præcis, den behøver for et langt og sundt liv. Vores hundefoder er et høj kvalitets komplet hundefoder med mindst 70 procent fersk kød/frisk fisk, Velegnet til hunde alle aldre og race. Vores Hvalpe foder med hele 73% frisk kød er velegnet til hvalpe og unge hunde .

 

Det er derfor, vi sætter særlig vægt på de ingredienser, der indgår i vores høje kvalitet hundefoder, og i den forbindelse, vi bevidst taget en anden tilgang:

Vi Bruger mindst 70 procent Fersk kød og / eller frisk fisk - i PLATINUM tørfoder til hunde!

Sammensætningen sigter efter Ulvens naturlige byttedyr, 70% kød og resten er grøntsager, urter, olier m.m. 

Til hvert kilo færdig tør hundefoder bruger vi 1,27 kilo frisk kød og 0,55 kg kartofler, ris, grøntsager, olier m.m. Dette koger vi nænsomt i 2 timer, køler det ned, herefter tilsættes vitaminer og mineraler ved stue temperatur, dette sikre optimal udnyttelser af disse vigtige ingredienser. Til sidst kold presses Platinum hundefoder til piller med en naturlig højt indhold af fugtighed, dette giver et fantastisk velsmagende og velnærende hundefoder i særlige kvalitet.

Skriv en kommentar