Søg
Filters

Hundekurv

Hundekurven er hundes sikre base, det er vigtigt at hundens hundekurv passer til unden i størrelsen så den altid har et hjørne at ligge op af. 

Hundekurve findes i forskellige farver og materialer, hvor alle hundekurvene kan maskinvaskes ved 30 grader. 

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Hunde kurv

Hundekurv i kraftig lærred med aftalig pude.
249,00 kr. 149,00 kr.

Hunde kurv

Hundekurv i kraftig lærred med aftalig pude.
329,00 kr. 229,00 kr.

Hunde kurv

Hundekurv i kraftig lærred med aftalig pude.
349,00 kr. 249,00 kr.

 

 

Hundekurve

Hundekurven er hundens trygge base, Det er vigtigt den passer til hundens størrelse og den støtter godt op om hunden. Vi har et sortiment i billige hundekurve der opfylder disse krav. 

 

Hundesnor til store hunde

En hundesnor kræver den er i en god kvalitet og har flere muligheder for længde. Det bruges når hunden skal bindes til stativet uden for butikken så snoren er kort. Derudover er hundesnoren med altid, og bliver brugt mange gange om dagen. Så kvaliteten er afgørende for hvor længe den holder. Vi importerer hundesnorer fra MR kopple i sverige. Hundesnorerne er håndlavet og fåes med en gummi expander der modvirker de ryk der kommer fra hunden hvis den trækker. HUndesnoren med expander er rigtig god til størrer hunde.

 

Hundehalsbånd

Hundens halsbånd sidder på hunden altid. Så derfor er kvaliteten vigtig og materialerne hundehalsbåndet er lavet af. Vores hundehalsbånd er forert med neopren for at der behagelige at have på for hunden. Der er med refleks så det er med til at gøre den mere sikker og tydelig i trafikken.

 

Hundemad online

Vi ved hvor vigtigt de er med hundemad og kavaliteten er i orden. Det betyder at hunden har det bedre og deres maver fungerer. 

Efter 15 års erfaring og med vores egne 4 hunde vil vi kun bruge det bedste.