Søg
Filters

Billigt hundeudstyr

Billigt hundeudstyr til den kvalitetsbevidste hundeejer. Vi fører specielt udvalgte serier der opfylder vores egne krav til hundeudstyr. 

Vi har 15 årserfaring med hundetræning og det ligger til grund for vores udvalg, både inden for hundeliner, hundesnor og hundemad. 

Se dig omkring og skulle der være spørgsmål til noget er du altid velkommen til at kontakte bestla.dk, og vi vil være klar til at rådgive, om hviklet hundeudstyr der passer.

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Hundeskål til transport.

Rejse madskål og vandskål i et. Vandskålen har "no splash", så vandet bliver i skålen selv om den står i bilen.
115,00 kr.

Platinum hundefoder Adult Iberico og Grønt

PLATINUM HUNDEFODER ADULT Iberico og Grønt er et komplet tørret hundefoder lavet af 70% fersk Iberico Svinekød, en særlig saftig og mør Spansk Gris.
139,00 kr.

Platinum hundefoder Adult Kylling

PLATINUM ADULT KYLLING er et komplet tørret hundefoder lavet af 70% fersk kyllingkød,
119,00 kr.

Platinum hundefoder Lam og Ris

PLATINUM ADULT LAM OG RIS er et komplet tørret hundefoder lavet af 70% fersk lammekød.
139,00 kr.

Platinum hundefoder Puppy Kylling

PLATINUM PUPPY KYLLING er et komplet tørret hundefoder lavet af 73% fersk kyllingkød, det anvendte kyllingkød er godkendt til menneske føde. Platinum pakkes ikke større end 5 kg poser, bestiller du 15 kilo vil du få 3 x 5 kg leveret, dette er for altid at sikre at fodret er frisk og fuld af smag
129,00 kr.

JW Hol-ee Medium

JW hol-ee er en gummibold som ofte bliver brugt til træning eller aktivering af hunden.
69,00 kr.

 

 

Hundekurve

Hundekurven er hundens trygge base, Det er vigtigt den passer til hundens størrelse og den støtter godt op om hunden. Vi har et sortiment i billige hundekurve der opfylder disse krav. 

 

Hundesnor til store hunde

En hundesnor kræver den er i en god kvalitet og har flere muligheder for længde. Det bruges når hunden skal bindes til stativet uden for butikken så snoren er kort. Derudover er hundesnoren med altid, og bliver brugt mange gange om dagen. Så kvaliteten er afgørende for hvor længe den holder. Vi importerer hundesnorer fra MR kopple i sverige. Hundesnorerne er håndlavet og fåes med en gummi expander der modvirker de ryk der kommer fra hunden hvis den trækker. HUndesnoren med expander er rigtig god til størrer hunde.

 

Hundehalsbånd

Hundens halsbånd sidder på hunden altid. Så derfor er kvaliteten vigtig og materialerne hundehalsbåndet er lavet af. Vores hundehalsbånd er forert med neopren for at der behagelige at have på for hunden. Der er med refleks så det er med til at gøre den mere sikker og tydelig i trafikken.

 

Hundemad online

Vi ved hvor vigtigt de er med hundemad og kavaliteten er i orden. Det betyder at hunden har det bedre og deres maver fungerer. 

Efter 15 års erfaring og med vores egne 4 hunde vil vi kun bruge det bedste.